Оригинални мастилници Brother LC121VALBP, комплект

Комплект мастилници Brother LC121VALBP – черно, синьо, червено и жълто. Капацитет на всяка мастилница – 300 страници.

108,98 лв. с ДДС

90,82 лв. без ДДС

Капацитет на всяка мастилница 300 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC121VALBP_main

Основни характеристики

  • Капацитет на всяка мастилница 300 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Осигурете си безпроблемна и достъпна подмяна на оригинални мастилници Brother, като закупите комплекта LC121VALBP. Комплектът съдържа касети с черно, синьо, жълто и червено мастило, предназначени да ви помогнат да постигнете най-доброто качество с вашия принтер Brother.

Повече за този продукт ...

Когато е време за подмяна на мастилницата, може да разчитате на комплекта касети с голям капацитет Brother LC121VALBP да гарантира максимално представяне на устройството ви и безупречен печат.

Макар че може да е изкушаващо да купувате по-евтини съвместими консумативи, използването им не само води до проблеми с качеството на печат, но и прави гаранцията на устройството ви невалидна и може да повреди принтера ви.

Комплектът оригинални мастилници с голям капацитет LC121VALBP в черно, синьо, червено и жълто гарантира оптимална работа на вашия принтер, като осигурява рентабилност и впечатляващо качество на печат.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото