Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинални мастилници Brother LC1220BKBP2, два броя в комплект – черни

Оригинални мастилници Brother LC1220BKBP2, два броя в комплект – черни. Капацитет на всяка мастилница – 300 страници.

Преглед

Осигурете си отличното качество на печат, което сте свикнали да получавате от вашия принтер Brother, като изберете комплект мастилници LC1220BKBP2.

Макар че онлайн могат се намерят по-евтини съвместими касети, само оригиналният комплект мастилници LC1220BKBP2 може да гарантира очакваната бърза и ефикасна работа на устройството ви.

Използвайки мастилници Brother, ще сте спокойни, че принтерът ви работи по най-добрия начин, а гаранцията на устройство, от която се възползвате, ще остане валидна.

Затова поръчайте комплект мастилници LC1220BKBP2 от Brother днес, за да си осигурите надеждна и трайна инвестиция.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото