Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинални мастилници Brother LC1220BKBP2, два броя в комплект – черни

Оригинални мастилници Brother LC1220BKBP2, два броя в комплект – черни. Капацитет на всяка мастилница – 300 страници.

С комплекта мастилници LC1220BKBP2 пестите, като купувате оригинални консумативи от Brother. Тъй като мастилниците са специално създадени, за да гарантират високо качество за вашите документи, вие ще защитите принтера си от възможно трайно увреждане в резултат на използване на неоригинални съвместими продукти.

Основни характеристики

  • Капацитет от 300 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Осигурете си отличното качество на печат, което сте свикнали да получавате от вашия принтер Brother, като изберете комплект мастилници LC1220BKBP2.

Макар че онлайн могат се намерят по-евтини съвместими касети, само оригиналният комплект мастилници LC1220BKBP2 може да гарантира очакваната бърза и ефикасна работа на устройството ви.

Използвайки мастилници Brother, ще сте спокойни, че принтерът ви работи по най-добрия начин, а гаранцията на устройство, от която се възползвате, ще остане валидна.

Затова поръчайте комплект мастилници LC1220BKBP2 от Brother днес, за да си осигурите надеждна и трайна инвестиция.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!