Оригинален комплект мастилници Brother LC985RBWBP - синьо, червено и жълто.

Оригинален комплект мастилници Brother LC985RBWBP – синьо, червено и жълто. Капацитет на всяка мастилница до 260 страници.

65,90 лв. с ДДС

54,92 лв. без ДДС

Капацитет на всяка мастилница – 260 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC985RBWBP_main

Основни характеристики

  • Капацитет на всяка мастилница – 260 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Осигурете си безпроблемна подмяна на мастилата Brother, като закупите този комплект LC985RBWBP. Той съдържа касети LC985 със синьо, жълто и червено мастило, предназначени да ви помогнат да постигнете най-доброто качество с вашето устройство Brother.

Повече за този продукт ...

Предлага се и в следните цветове:

Мастилниците LC985C, LC985M и LC985Y, които се съдържат в комплекта LC985RBWBP, са експертно разработени за безпроблемна работа с вашето устройство Brother, като осигуряват най-високо качество на печат, страница след страница.

Макар, че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до проблеми с качеството на печат и дори може да повреди устройството ви. Защо да поемате риска?

Избирайки комплект оригинални мастилници LC985RBWBP - синьо, червено и жълто, ще сте спокойни, че устройството ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

 

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото