Черна Мастилница Brother LC1000BK

Brother LC1000BK Черна мастилница с ъс стандартен капацитет, до 500 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

53,33 лв. с ДДС

44,45 лв. без ДДС

Капацитет до 500 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествено мастило от Brother

Гаранция за високо качества на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC1000BK_main

Основни характеристики

  • Капацитет до 500 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествено мастило от Brother
  • Гаранция за високо качества на печат и удължен живот на устройството

Описание

Оригиналната мастилница LC1000BK Ink Cartridge е съвместима с широка гама Brother устройства. Специално проектирана за Вашето устройство Brother, с нея можете да се чувствате спокойни, че получавате възможно най-доброто качество от вашите разпечатки, а устройството Ви ще продължи да работи по най-добрия начин

Повече за този продукт ...

Други мастилници:

Когато трябва да смените мастилото на принтера, можете да разчитате на Brother LC1000BK, за да сте сигурни, че принтерът ви остава в перфектно състояние, а вашите разпечатки ще останат кристално чисти.

Въпреки че може да бъде изкушаващо да купувате по-евтини, неоригинални консумативи, трябва да помните, че пълнителите и други съвместими касети не само могат да повлияят върху качеството на печат, но и да анулират вашата гаранция и да причинят щети на вашия принтер.

С LC1000BK можете да сте спокойни, че устройството Ви работи по най-добрия начин, а печата е кристален.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото