Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC229XLBK – черна

Мастилница с голям капацитет Brother LC229XLBK , черна. Капацитет до 2,400 страници.

73,27 лв. с ДДС

61,06 лв. без ДДС

Капацитет от 2,400 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC229XLBK_main

Основни характеристики

  • Капацитет от 2,400 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Оригиналната мастилница с голям капацитет Brother LC229XLBK е специално разработена, за да гарантира високо качество на документите ви при печат, като в същото време спестявате средства. Купувайки нашите мастилници, може да разчитате на ярки, ясни и трайни цветове, а устройството е защитено от повреди, причинени от използването на съвместими продукти.

Повече за този продукт ...

Осигурете си отличното качество на печат, което сте свикнали да получавате от вашето устройство Brother, като изберете мастилница с голям капацитет LC229XLBK. Тя издържа повече от стандартните мастилници и то без компромис в качеството.

Макар, че могат се намерят по-евтини съвместими касети, само оригиналната мастилница LC229XLBK може да гарантира очакваната бърза и ефикасна работа на устройството ви.

Затова поръчайте черна мастилница LC229XLBK от Brother, за да си осигурите надеждна и трайна инвестиция.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото