Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC229XLBK – черна

Мастилница с голям капацитет Brother LC229XLBK , черна. Капацитет до 2,400 страници.

67,46 лв. с ДДС 56,21 лв. без ДДС
Къде да купя
Оригиналната мастилница с голям капацитет Brother LC229XLBK е специално разработена, за да гарантира високо качество на документите ви при печат, като в същото време спестявате средства. Купувайки нашите мастилници, може да разчитате на ярки, ясни и трайни цветове, а устройството е защитено от повреди, причинени от използването на съвместими продукти.

Основни характеристики

  • Капацитет от 2,400 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Осигурете си отличното качество на печат, което сте свикнали да получавате от вашето устройство Brother, като изберете мастилница с голям капацитет LC229XLBK. Тя издържа повече от стандартните мастилници и то без компромис в качеството.

Макар, че могат се намерят по-евтини съвместими касети, само оригиналната мастилница LC229XLBK може да гарантира очакваната бърза и ефикасна работа на устройството ви.

Затова поръчайте черна мастилница LC229XLBK от Brother, за да си осигурите надеждна и трайна инвестиция.

Съвместими модели

Съвместими модели

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!