Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC900HYBK – черна

Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC900HYBK, черна. Капацитет до 900 страници.

35,99 лв. с ДДС

29,99 лв. без ДДС

Капацитет 900 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC900HYBK_main

Основни характеристики

  • Капацитет 900 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Оригиналната черна мастилница LC900HYBK с голям капацитет е специално разработена, за да гарантира високо качество на печат, страница след страница. Тъй като е устойчива на избледняване, може да разчитате на впечатляващи, трайни цветове. Купувайки нашите мастилници, вие защитавате устройството си от възможна повреда в резултат на използване на съвместими неоригинални продукти.

Повече за този продукт ...

Когато е време за подмяна на мастилницата, може да разчитате на касетата с голям капацитет Brother LC900HYBK в черно да гарантира максимално представяне на устройството ви и безупречен печат.

Макар, че може да е изкушаващо да купувате по-евтини съвместими консумативи, използването им не само води до проблеми с качеството на печат, но може да повреди устройството и да направи гаранцията му невалидна.

Отлично решение за дома и малкия офис, което гарантира по-ниски разходи и повишена производителност. Оригиналната черна мастилница с голям капацитет LC900HYBK осигурява оптималната работа на вашето устройство и отлично съотношение между цена и качество в дългосрочен план, като постига впечатляващи резултати, страница след страница.

Creative Center

Върнете се в началото