Brother BP60MA - матова А4 хартия

BP60MA е матова А4 хартия, специално разработена за мастиленоструйни принтери Brother, тегло 145 гр/м2, 25 листа.

8,96 лв. с ДДС

7,47 лв. без ДДС

Комплект от 25 листа, тегло 145 гр/м2

Висококачествена хартия от Brother, специално разработена за мастиленоструйни устройства

Високо качество на печат

Информация за продукта

BP60MA_main

Основни характеристики

  • Комплект от 25 листа, тегло 145 гр/м2
  • Висококачествена хартия от Brother, специално разработена за мастиленоструйни устройства
  • Високо качество на печат

Описание

Специално разработена за мастиленоструйни устройства Brother, матовата А4 хартия BP60MA ви гарантира високо качество на печат за вашите документи.

Покажи повече
Покажи по -малко

Повече за този продукт ...

Изберете нашата матова А4 хартия за мастиленоструйни принтери BP60MA, когато искате да сте сигурни, че отпечатаните документи са с много високо качество.

Идеална за използване при отпечатване на писма, фактури и протоколи, тази хартия с привлекателно матово покритие е напълно съвместима с вашия мастиленоструен принтер Brother, като ви гарантира, че нямате да имате проблеми със зацапване и избледняване.

Тъй като BP60MA е оригинален продукт Brother, можете да сте сигурни, че тя е внимателно и експертно проектирана, за да ви осигури възможно най-добрите резултати. Защо да рискувате да използвате по-евтини, неоригинални продукти, които биха могли да доведат до по-лоши резултати, когато можете да разчитате на нас, за да постигнете възможно най-високо качество?

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото