Brother BP60PA обикновена А4 хартия

BP60PA е обикновена А4 хартия, специално разработена за мастиленоструйни принтери Brother, тегло 72,5 гр/м2, 250 листа.

8,96 лв. с ДДС

7,47 лв. без ДДС

Комплект от 250 листа, тегло 72,5 гр/м2

Висококачествена хартия от Brother, специално разработена за мастиленоструйни устройства

Високо качество на печат

Информация за продукта

Хартия BP60PA

Основни характеристики

  • Комплект от 250 листа, тегло 72,5 гр/м2
  • Висококачествена хартия от Brother, специално разработена за мастиленоструйни устройства
  • Високо качество на печат

Описание

Специално разработена за мастиленоструйни устройства Brother, обикновената А4 хартия BP60PA ви гарантира високо качество на печат за вашите документи.

Покажи повече
Покажи по -малко

Повече за този продукт ...

Уверете се, че вашият принтер Brother работи по най-добрия начин. Документите ви винаги изглеждат впечатляващи, когато използвате обикновената А4 хартия BP60PA, специално разработена за мастиленоструйни принтери.

Идеална за използване при отпечатване на фактури, протоколи, писма и други, тази хартия ви помага да извлечете максимума от вашия мастиленострен принтер Brother, като гарантирате, че документите Ви винаги се отпечатват бързо и качествено.

Тъй като BP60PA е оригинален продукт от Brother, можете да сте сигурни, че тя е била внимателно и експертно проектирана, за да ви предостави възможно най-добрите резултати. Защо да рискувате да използвате по-евтини, неоригинални продукти, които биха могли да доведат до по-лоши резултати, когато можете да разчитате на нас, за да постигнете възможно най-високо качество?

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото