Оригинална фотохартия Brother BP61GLA A4, гланц

Фотохартия Brother BP61GLA A4, гланц, 190 г/м2. Съдържа 20 листа.

11,99 лв. с ДДС

9,99 лв. без ДДС

Опаковката съдържа 20 листа

Висококачествен оригинален продукт Brother

Гарантира перфектен вид на вашите документи

Информация за продукта

BP61GLA_main

Основни характеристики

  • Опаковката съдържа 20 листа
  • Висококачествен оригинален продукт Brother
  • Гарантира перфектен вид на вашите документи

Описание

Специално разработена за оптимално представяне на вашето устройство Brother, оригиналната гланцирана фотохартия A4 BP61GLA гарантира отлично качество на печат и краен резултат, който ще ви впечатли.

Покажи повече
Покажи по -малко

Повече за този продукт ...

Гарантирайте оптималната работа на вашето устройство Brother и впечатляващо качество на документите си, като използвате гланцирана фотохартия А4 BP61GLA.

Идеална за печат на всичко от снимки до плакати, хартията BP61GLA ви помага да използвате оптимално предимствата на вашето мастиленоструйно устройство Brother и ви гарантира бързина, ефективност и 100% безупречен печат.

Тъй като хартията BP61GLA е оригинален продукт от Brother, може да сте спокойни, че е експертно разработена за осигуряване на оптимални резултати. Защо да рискувате с използване на по-евтини, съвместими продукти, които често водят до лоши резултати, когато можете да разчитате на най-високото качество?

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото