Оригинална фотохартия Brother BP61GLP50 10 cm x 15 cm, гланц

Фотохартия Brother BP61GLP50 10 cm x 15 cm, гланц, 190 г/м2. Съдържа 50 листа.

10,19 лв. с ДДС 8,49 лв. без ДДС
Къде да купя

Специално разработена за оптималното представяне на вашето устройство Brother, оригиналната гланцирана фотохартия BP61GLP50 10 cm x 15 cm ви гарантира високо качество на снимките и краен резултат, който ще ви впечатли.

Основни характеристики

  • Опаковката съдържа 50 листа
  • Висококачествен оригинален продукт Brother
  • Гарантира перфектен вид на вашите документи

Преглед

Гарантирайте оптималната работа на вашето устройство Brother и впечатляващо качество на документите си, като използвате гланцираната фотохартия BP61GLP50 10 cm x 15 cm.

Идеална за печат на снимки, хартията BP61GLP50 ви помага да използвате оптимално предимствата на вашето мастиленоструйно устройство Brother и ви гарантира бързина, ефективност и 100% безупречен печат.

Тъй като хартията BP61GLP50 е оригинален продукт от Brother, може да сте спокойни, че е експертно разработена за осигуряване на оптимални резултати. Защо да рискувате с използване на по-евтини, съвместими продукти, които често водят до лоши резултати, когато можете да разчитате на най-високото качество?

Съвместими модели

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!