Оригинален ремък Brother BU-200CВ

Brother BU-200CL - ремък за цветни лазерни устройства. Капацитет до 50,000 страници.

228,81 лв. с ДДС 190,67 лв. без ДДС
Къде да купя
Оригиналният ремък Brother BU-200CL е съвместим с широка гама от нашите лазерни принтери. Разработен, за да гарантира бърз, ефикасен и прецизен печат за вашите документи, BU-200CL осигурява безпроблемна работа на вашия принтер.

Основни характеристики

  • Капацитет до 50,000 страници
  • Висококачествен консуматив от Brother
  • Гарантира оптимална работа на вашия лазерен принтер

Преглед

Трансферният ремък BU-200CL е безценен офис помощник, когато става дума за удължаване живота на вашия принтер и гарантиране на високо качество на документите, страница след страница.

BU-200CL осигурява правилното използване на тонера във вашия лазерен принтер, така че текстът и изображенията се възпроизвеждат ясно и коректно в отпечатания документ. С бърз и лесен монтаж, той играе важна роля в предоставянето на професионалните резултати, които очаквате от Brother.

С капацитет до 50,000 страници, този трансферен ремък е траен и надежден консуматив, който значително улеснява ежедневната поддръжка на вашия принтер.

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация и да разберете как можем да работим заедно за по-добра околна среда, посетете Brother Earth.