Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинален барабанен модул Brother DR2100

Оригинален барабанен модул Brother DR2100. Капацитет до 12,000 страници.

193,90 лв. с ДДС 161,59 лв. без ДДС
Къде да купя

Този оригинален барабанен модул е специално разработен за работа с вашето лазерно устройство Brother. Барабанният модул DR2100 гарантира, че устройството ще продължи да осигурява най-високо качество на печат и безупречен вид на документите ви.

Основни характеристики

  • Капацитет до 12,000 страници
  • Висококачествен oригинален барабанен модул Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Уверете се, че вашето устройство Brother ще продължи да осигурява изключително качество на печат, като изберете барабанен модул DR2100.

Макар, че се предлагат по-евтини съвместими консумативи, само оригиналният барабанен модул DR2100 може да гарантира очакваната бърза и ефикасна работа на устройството ви.

Използвайки консумативи от Brother, ще сте спокойни, че устройството ви работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Затова поръчайте барабанен модул DR2100 от Brother, за да си осигурите оптимално качество на печат и надеждна и трайна инвестиция.

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация и да разберете как можем да работим заедно за по-добра околна среда, посетете Brother Earth.