Оригинален барабанен модул Brother DR2590

Оригинален барабанен модул Brother DR2590 Капацитет от 15 000 страници.

186,32 лв. с ДДС

155,27 лв. без ДДС

До 15 000 страници (при една страница на задача)

Висококачествен оригинален барабанен модул Brother

Оригиналните консумативи на Brother осигуряват постоянен брой страници, превъзходно качество на печат и безупречна надеждност

Информация за продукта

Кутия на барабанен модул Brother DR2590

Разработен от същия екип инженери, които са проектирали вашия Brother принтер; те са предназначени да работят заедно

Основни характеристики

  • До 15 000 страници (при една страница на задача)
  • Висококачествен оригинален барабанен модул Brother
  • Оригиналните консумативи на Brother осигуряват постоянен брой страници, превъзходно качество на печат и безупречна надеждност
  • Разработен от същия екип инженери, които са проектирали вашия Brother принтер; те са предназначени да работят заедно

Описание

Погрижете се вашето лазерно устройство да работи точно както трябва и си гарантирайте, че вашите документи ще се запазят във времето с този оригинален барабанен модул Brother DR2590. 

DR2590 е лесен за инсталиране, надежден и дълготраен. Съвместим с редица устройства, нашият барабанен модул Brother ще ви предостави безпроблемен печат. 

Когато бъдете подканени от устройството си да смените барабана, подменете го с оригинален Brother DR2590, за да поддържате високо качество на печат. Ползването на барабнния модул извън препоръчания брой отпечатани страници ще доведе до лошо качество на печат и може да повреди устройството ви.

Съвместими модели

Покажи повече
Покажи по -малко

Повече за този продукт ...

 
Лого на Brother Earth

Околна среда и рециклиране

Нашата програма за повторно производство на тонери спомага за намаляване на отпадъците, удължавайки жизнения цикъл на нашите продукти и намалявайки въздействието върху околната среда.
Тествана производителност

Висока производителност

Всяка тонер касета е строго тествана според стандартите на ISO, за да може всеки потребител да бъде сигурен в качеството и производителността, които очаква. Получете наистина професионален завършек с оригиналните консумативи на Brother.

Brother служители проверяват качеството на консумативи

Ние сме "На ваша страна"

Използването на оригинални консумативи Brother защитава гаранцията на устройството ви. Brother е винаги "На ваша страна". Ние се ангажираме да предоставяме отлична поддръжка на продуктите и грижа за клиентите - както преди, така и след покупката.

 
Лого на приложението Brother Mobile Connect

Печатайте отвсякъде

С Brother Mobile Connect можете напълно да управлявате вашия Brother принтер от мобилни устройства. Отпечатайте и сканирайте документи в движение и поръчайте оригинални консумативи Brother директно до вратата ви. Можете също така да персонализирате често използваните функции и да отключите революционен начин за печат от мобилното си устройство. Изтеглете приложението на мобилното си устройство, за да започнете. Научете повече...

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация как можем да се погрижим заедно за по-добра среда, посетете нашата страница.

Върнете се в началото