Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинална тонер касета Brother TN-2010

The Brother TN-2010 Black Toner Cartridge. Prints 1,000 pages.

Изберете оригиналната касета с черен тонер Brother TN-2010, за да сте спокойни, че вашият принтер продължава да ви предлага професионални резултати, които вашите важни документи заслужават. Лесен за инсталиране, той осигурява ефективно решение за печат за вашия офис.

Основни характеристики

  • Капацитет от 1 000 страници в съответствие с ISO/IEC 19752
  • Висококачествен оригинален тонер от Brother
  • Гаранция за високо качества на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Всички оригинални касети Brother - включително TN-2010 са специално проектиране да гарантират на нашите клиенти възможно най-надеждното решение.

Макар че са евтини, неоригиналните касети и фалшификатите могат да доведат до проблеми както с качеството на печата, така и с производителността на устройството ви, а тези проблеми понякога могат да се окажат скъпи за отстраняване.

Оригинална тонер касета TN-2010 гарантира, че принтерът ви продължава да работи безпроблемно, като ви осигурява по-добро качество и удължен живот на устройството.


Recycling

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация и да разберете как можем да работим заедно за по-добра околна среда, посетете Brother Earth.