Оригинална тонер касета със супер голям капацитет Brother TN-249C – Синьо

Brother TN-249C синя тонер касета Печат до 4 000 страници.

395,07 лв. с ДДС

329,22 лв. без ДДС

Тествани по стандартите ISO, за да отговарят на най-високите изисквания за безопасност

Тонер касета със супер голям капацитет до 4 000 страници в съответствие с ISO/IEC 19798

Експертно проектиран с помощта на най-новата технология за управление на цветовете, за да осигури перфектно качество на печат всеки път.

Информация за продукта

Brother TN249C кашон със син тонер, обърнат напред на бял фон

Строго тествани, за да се гарантира безупречна надеждност и да се поддържат устройството в изправност

Защитете гаранцията си, като използвате оригинални консумативи на Brother

Основни характеристики

  • Тествани по стандартите ISO, за да отговарят на най-високите изисквания за безопасност
  • Тонер касета със супер голям капацитет до 4 000 страници в съответствие с ISO/IEC 19798
  • Експертно проектиран с помощта на най-новата технология за управление на цветовете, за да осигури перфектно качество на печат всеки път.
  • Строго тествани, за да се гарантира безупречна надеждност и да се поддържат устройството в изправност
  • Защитете гаранцията си, като използвате оригинални консумативи на Brother

Описание

Отпечатвайте по-дълго и поддържайте висока производителност с тонер касетата със супер голям капацитет Brother TN-249C. Проектирани от нашите експерти, за да гарантират, че висококачествените документи се отпечатват бързо и без усилие. Оригиналните консумативи осигуряват по-добра стойност за парите в дългосрочен план, отколкото по-евтини алтернативи и защитават гаранцията на принтера.

Brother разглежда въздействието върху околната среда на всеки етап от жизнения цикъл на вашите принтери, като намалява отпадъците в околната среда. Всички устройства и консумативи Brother са създадени така, че да имат възможно най-малко въздействие върху околната среда. 
 
Оригинална тонер касета Brother TN-249C - струва си всеки път. 

Съвместими модели

Преглед

Надеждност и гаранция за качество

Надеждност и гаранция за качеството

Зрелищните цветове се създават с помощта на технологията на Brother "Innobella", добавяйки високо ниво на жизненост към вашите снимки. Мастилото на Brother Innobella съдържа внимателно подбрани химикали, за да се предотврати запушването на печатащата глава, осигурявайки по-гладка работа. Това гарантира надеждност и издръжливост на вашето устройство Brother.

 Гарантирано за работа

Гаранция за безпроблемна работа

Касетите с мастило от Brother са специално проектирани за цялостната система за печат на устройствата Brother, и осигуряват по-високо качество. Оригиналните консумативи Brother са най-добрият начин да защитите инвестициите си и да осигурите оптимална производителност от вашия мастилено-струен принтер Brother, гарантирайки ви безпроблемна работа и спестявайки средства в дългосрочен план.

Тествана производителност

Тествана производителност

Мастилото и хартията Brother Innobella са устойчиви избледняване от светлина и озон, като по този начин се гарантира, че продължителната експозиция няма да доведе до избледняване на отпечатките с времето. Получете професионален завършек с касети с оригинално мастило на Brother.

Поддръжка На ваша страна

Ние сме "На ваша страна"

Използването на оригинални консумативи Brother защитава гаранцията на принтера ви. Brother е винаги "На ваша страна". Ние се ангажираме да предоставяме отлична поддръжка на продуктите и грижа за клиентите - както преди, така и след покупката.

laser genuine

Проверете автентичността на вашите консумативи

Ще намерите холографския етикет за сигурност на касети с оригинално мастило на Brother. Уверете се, че опаковката и етикетът за сигурност не са били подправени и потвърдете, че етикетът за сигурност на холограмата е оригинален, като проверите уникалния 7-цифрен номер за идентификация на адрес: www.brother.com/id

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация как можем да се погрижим заедно за по-добра среда, посетете нашата страница.

Върнете се в началото