Оригинална тонер касета с голям капацитет Brother TN821XLY – жълто

Brother TN821XLY жълта тонер касета. Отпечатва до 9 000 страници.

755,88 лв. с ДДС

629,90 лв. без ДДС

Отпечатва до 9 000 страници в съответствие с ISO/IEC 19798

Висококачествена оригинална тонер касета с голям капацитет Brother TN821XLM - Червено

Оригиналните тонер касети Brother са регулярно тествани, за да ви дадът перфектен печат, да ви спестят време и средства

Информация за продукта

TN821XLY_main

Използването на тази тонер касета с голям капацитет Brother TN821XLY защитава гаранцията на вашето устройство

TN821XLY - жълта тонер касета с голям капацитет, предлага се и по-икономичен вариант със супер голям капацитет - TN821XXLY

Основни характеристики

  • Отпечатва до 9 000 страници в съответствие с ISO/IEC 19798
  • Висококачествена оригинална тонер касета с голям капацитет Brother TN821XLM - Червено
  • Оригиналните тонер касети Brother са регулярно тествани, за да ви дадът перфектен печат, да ви спестят време и средства
  • Използването на тази тонер касета с голям капацитет Brother TN821XLY защитава гаранцията на вашето устройство
  • TN821XLY - жълта тонер касета с голям капацитет, предлага се и по-икономичен вариант със супер голям капацитет - TN821XXLY

Описание

Тази оригинална лесно подменяща се тонер касета с голям капацитет TN821XLM (червено) е създадена за перфектен печат, отново и отново.  

Съвместима с редица устройства, нашата лесна за подмяна тонер касета ще ви помогнат да печатате дълготрайни документи, които няма да избледнеят с течение на времето. 

Brother следи стриктно въздействието върху околната среда на всеки етап от жизнения цикъл на нашите тонер касети, като намалява отпадъците към депата. Всичкият ни хардуерни и тонер касети са създадени така, че да имат възможно най-малко въздействие върху околната среда. 
 
Оригинална тонер касета за лазерен печат Brother TN821XLM - заслужава си всеки път. 

Съвместими модели

Повече за този продукт ...

 
Висок обем на печат

Налични са и тонер касети с голям капацитет.

Тонер касетите със супер голям капацитет предлагат най-изгоден печат.
TN821XXL - Черно, печат до 15,0000 страници, C/M/Y - синьо/червено/жълто, печат до 12 000 страници за всеки цвят, съгласно ISO/IEC 19798

Надеждност и гаранция за качество

Надеждност и гаранция за качеството

Зрелищните цветове се създават с помощта на технологията на Brother "Innobella", добавяйки високо ниво на жизненост към вашите снимки. Мастилото на Brother Innobella съдържа внимателно подбрани химикали, за да се предотврати запушването на печатащата глава, осигурявайки по-гладка работа. Това гарантира надеждност и издръжливост на вашето устройство Brother.

 Гарантирано за работа

Гаранция за безпроблемна работа

Касетите с мастило от Brother са специално проектирани за цялостната система за печат на устройствата Brother, и осигуряват по-високо качество. Оригиналните консумативи Brother са най-добрият начин да защитите инвестициите си и да осигурите оптимална производителност от вашия мастилено-струен принтер Brother, гарантирайки ви безпроблемна работа и спестявайки средства в дългосрочен план.

Тествана производителност

Тествана производителност

Мастилото и хартията Brother Innobella са устойчиви избледняване от светлина и озон, като по този начин се гарантира, че продължителната експозиция няма да доведе до избледняване на отпечатките с времето. Получете професионален завършек с касети с оригинално мастило на Brother.

Поддръжка На ваша страна

Ние сме "На ваша страна"

Използването на оригинални консумативи Brother защитава гаранцията на принтера ви. Brother е винаги "На ваша страна". Ние се ангажираме да предоставяме отлична поддръжка на продуктите и грижа за клиентите - както преди, така и след покупката.

Два папагала, летящи над джунгла

Околна среда и устойчивост

Всички касети Brother са създадени така, че да оказват възможно най-малко въздействие върху околната среда. Brother предлага екологично отговорен начин на клиентите да върнат продуктите си с марката Brother в края на живота им.

laser genuine

Проверете автентичността на вашите консумативи

Ще намерите холографския етикет за сигурност на касети с оригинално мастило на Brother. Уверете се, че опаковката и етикетът за сигурност не са били подправени и потвърдете, че етикетът за сигурност на холограмата е оригинален, като проверите уникалния 7-цифрен номер за идентификация на адрес: www.brother.com/id

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация как можем да се погрижим заедно за по-добра среда, посетете нашата страница.

Върнете се в началото