Оригинална кутия за отпадъчен тонер Brother WT-229CL

Brother WT-229CL - кутия за отпадъчен тонер. Работен цикъл от 50 000 страници.

45,07 лв. с ДДС

37,56 лв. без ДДС

Работен цикъл до 50 000 страници

Висококачествен оригинален консуматив от Brother

Експертно проектиран с помощта на най-новата технология за управление на цветовете, за да осигури перфектно качество на печат всеки път.

Информация за продукта

Кутия за отпадъчен тонер Brother WT229CL обърнато напред на бял фон

Строго тествани, за да се гарантира безупречна надеждност и безаварийна работа

Защитете гаранцията си, като използвате оригинални консумативи на Brother

Основни характеристики

  • Работен цикъл до 50 000 страници
  • Висококачествен оригинален консуматив от Brother
  • Експертно проектиран с помощта на най-новата технология за управление на цветовете, за да осигури перфектно качество на печат всеки път.
  • Строго тествани, за да се гарантира безупречна надеждност и безаварийна работа
  • Защитете гаранцията си, като използвате оригинални консумативи на Brother

Описание

Тази оригинална кутия за отпадъчен тонер Brother WT-229CL е съвместима с широка гама от наши лазерни принтери. Проектиран да гарантира, че вашите документи се доставят бързо, ефективно и напълно безупречно, WT-229CL помага да се направи поддръжката на вашия принтер безпроблемна.

Съвместими модели

Покажи повече
Покажи по -малко

Повече за този продукт ...

Тази оригинална кутия за отпадъчен тонер Brother WT-229CL е от съществено значение за удължаване на живота на вашия принтер и гарантира, че той продължава да ви предоставя висококачествени документи, отново и отново.

WT-229CL събира излишния тонер, който се натрупва в машината, за да може лесно да се изхвърли без разливане, бъркотия или шум. Това гарантира, че вашите разпечатки остават ясни, като ви предоставя професионалните резултати, които очаквате от Brother.

Предлагайки работен цикъл от 50 000 страници, тази оригинална кутия за отпадъчен тонер е дълготрайна и надеждна и прави ежедневната поддръжка на принтера много по-лесна.

Два папагала, летящи над джунгла

Околна среда и устойчивост

Всички касети Brother са създадени така, че да оказват възможно най-малко въздействие върху околната среда. Brother предлага екологично отговорен начин на клиентите да върнат продуктите си с марката Brother в края на живота им.

Поддръжка На ваша страна

Ние сме "На ваша страна"

Използването на оригинални консумативи Brother защитава гаранцията на принтера ви. Brother е винаги "На ваша страна". Ние се ангажираме да предоставяме отлична поддръжка на продуктите и грижа за клиентите - както преди, така и след покупката.

Надеждност и гаранция за качество

Надеждност и гаранция за качеството

Зрелищните цветове се създават с помощта на технологията на Brother "Innobella", добавяйки високо ниво на жизненост към вашите снимки. Мастилото на Brother Innobella съдържа внимателно подбрани химикали, за да се предотврати запушването на печатащата глава, осигурявайки по-гладка работа. Това гарантира надеждност и издръжливост на вашето устройство Brother.

laser genuine

Проверете автентичността на вашите консумативи

Ще намерите холографския етикет за сигурност на касети с оригинално мастило на Brother. Уверете се, че опаковката и етикетът за сигурност не са били подправени и потвърдете, че етикетът за сигурност на холограмата е оригинален, като проверите уникалния 7-цифрен номер за идентификация на адрес: www.brother.com/id

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация как можем да се погрижим заедно за по-добра среда, посетете нашата страница.

Върнете се в началото