Оригинална кутия за отпадъчен тонер Brother WT800CL

Brother WT800CL - кутия за отпадъчен тонер. Работен цикъл от 100 000 страници.

62,69 лв. с ДДС

52,24 лв. без ДДС

Работен цикъл от 100 000 страници в съответствие с ISO/IEC 19798.

Висококачествен оригинален консуматив от Brother

Поддържа лазерния ви принтер в изправност

Информация за продукта

WT800CL_main

Разработен от същия екип инженери, които са направили вашия Brother принтер; те са предназначени да работят заедно 

Основни характеристики

  • Работен цикъл от 100 000 страници в съответствие с ISO/IEC 19798.
  • Висококачествен оригинален консуматив от Brother
  • Поддържа лазерния ви принтер в изправност
  • Разработен от същия екип инженери, които са направили вашия Brother принтер; те са предназначени да работят заедно 

Описание

Поддържайте вашия лазерен принтер в изправност, гарантирайки, че вашите разпечатки остават с възможно най-доброто качество с тази оригинална кутия за отпадъчен тонер Brother WT800CL.

WT800CL е лесен за инсталиране, надежден и дълготраен. Съвместими с редица принтери, нашите кутии за отпадъчен тонер ще ви помогнат да продължите да печатате. 

Не използвайте повторно кутията за отпадъчен тонер. Когато бъдете подканени от принтера, подменете вашата кутия за отпадъчен тонер с оригиналния консуматив Brother WT800CL, за да поддържате в функционалност. Оставяйки текущата кутия за отпадъчен тонер над препоръчания брой разпечатки, има риск устройството ви да спре да печата.

Повече за този продукт ...

 
Надеждност и гаранция за качество

Надеждност и гаранция за качеството

Уверете се, че вашият Brother принтер продължава да предоставя изключителните резултати, които сте очаквали, като изберете кутията за отпадъчен тонер Brother WT800CL. Въпреки че има по-евтини алтернативи, само оригиналната кутия за отпадъчен тонер WT800CL гарантира, че вашето устройство ще продължи да работи бързо и ефективно.

 
 
 Гарантирано за работа

Гаранция за безпроблемна работа

Не забравяйте, че използването на Brother оригинални консумативи е единственият начин да си гарантирате, че принтерът ви продължава да работи по най-добрия начин. Поръчайте WT800CL – проектиран да поддържа вашия принтер Brother в най-добро състояние и да ви осигури по-добро качество.

Поддръжка На ваша страна

Ние сме "На ваша страна"

Използването на оригинални консумативи Brother защитава гаранцията на устройството ви. Brother е винаги "На ваша страна". Ние се ангажираме да предоставяме отлична поддръжка на продуктите и грижа за клиентите - както преди, така и след покупката.

 
Два папагала, летящи над джунгла

Околна среда и рециклиране

Всички касети Brother са създадени така, че да оказват възможно най-малко въздействие върху околната среда. Brother предлага екологично отговорен начин на клиентите да върнат продуктите си с марката Brother в края на живота им. 

 
Върнете се в началото