Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Brother TZe-FX251 - черен текст на бяла гъвгава лента, ширина 24mm

TZe-FX251 е оригинална Brother касета, с черен текст на бяла гъвкава идентификационна лента, ширина 24mm и дължина 8 метра

50,06 лв. с ДДС 41,72 лв. без ДДС
Къде да купя
Идеална за създаване на идентификационни етикети за кабели, проводници, PVC тръби или каквото и да е друго цилиндрично тяло, специалното лепило на лентата за етикети Brother TZe-FX251 гарантира, че Вашите важни етикети ще останат залепени.

Основни характеристики

  • Ширина 24mm, дължина 8m
  • Гъвкава идентификационна лента за маркиране на кабели
  • Висококачествена оригинална касета с лента от Brother
  • Ясни и издръжливи етикети

Преглед

Основно предназначена за използване при идентифицирането на кабели и оптични влакна, TZe-FX251 е с ширина 24мм, и е екстремно тествана от Brother, за да сте сигурни, че можете да отпечатвате идентификационните етикети бързо и ефективно.

Разработена със специално лепило, което позволява лесно поставяне на етикети върху кабели, PVC тръби или каквото и да било друго цилиндрично оформено тяло, TZe-FX251 е подходяща и за други извити повърхности като тръби и проводници. Етикетът ви може да бъде увит многократно около кабела или да се залепи във формата на флаг.

Съвместими с широка гама от Brother P-touch етикетни принтери, нашите ламинирани етикети са разработени така, че да издържат на крайни температури, слънчева светлина, вода, химикали и триене.

Съвместими модели