Brother TZe-SE4 - черен текст на бяла лента, ширина - 18mm

TZe-SE4 е оригинална Brother лента, с черен текст на бяла защитна лента и ширина 18mm

71,04 лв. с ДДС

59,20 лв. без ДДС

Ширина 18mm, Дължина 8m

Висококачествена оригинална касета с лента от Brother

Защитни маркери, оставащи на повърхността след отлепване

Информация за продукта

TZeSE4_main

Ясни и издръжливи етикети

Основни характеристики

  • Ширина 18mm, Дължина 8m
  • Висококачествена оригинална касета с лента от Brother
  • Защитни маркери, оставащи на повърхността след отлепване
  • Ясни и издръжливи етикети

Описание

Защитете Вас и вашите клиенти от кражба или намеса, с оригиналната лента за етикети Brother TZe-SE4. Специално разработена, за да предпази вашите опаковки, тази предпазна лента TZe-SE4 ще остави маркери, ако вашите опаковки или оборудване са били отваряни.

Повече за този продукт ...

Оригиналната лента Brother TZe-SE4 с черен текст на бяла защитна лента е специално разработена, за да ви предпази от кражба и подправяне.

Идеална за създаване на етикети за безопасност, тази ламинирана лента ще гарантира, че етикетът ви не може да бъде премахнат от едно място и поставен на  друго. Веднъж премахната, TZe-SE4 оставя специфична маркировка, унищожавайки отпечатания текст, и етикета не може да се използва повторно. 

Ако трябва да защитите поверителната информация, която се съхранява в кутии или папки, TZe-SE4 ще ви предупреди, ако лентата е била засегната, така че ще разберете дали важната информация е била компрометирана.

Избирайки оригиналната лента за етикети Brother TZe-SE4, ще гарантирате, че вашият етикетен принтер P-touch ще продължи да работи по най-добрия начин и ще ви предостави ясни и четливи резултати.

Върнете се в началото