1. Начало Brother
  2. Помощ и Поддръжка
  3. Всички приложения
  4. P-Touch Editor 6
Мъж в офис редактира етикет със софтуера P-Touch Editor 6

Усъвършенстван софтуер за проектиране и печат на етикети за гамата Brother P-touch

Можете да създадете свои собствени потребителски етикети с лога, снимки и баркодове, използвайки мощния, лесен за използване софтуер за дизайн на етикети на Brother - просто свържете принтера за етикети към компютъра си чрез USB или Bluetooth.

P-touch Editor 6,0 покрива всички нужди от етикети за дома, офиса и магазина, със специализирани шаблони, предназначени за управление на активи, документир папки, POS и много други.

Съвместим със следните модели P-touch:
PT-D410, PT-D450VP, PT-D460BTVP, PT-D600VP, PT-D610BT, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P910BT

Създавайте етикети, използвайки информация от таблици, съдържащи числа, текст и баркодове.

Таблици

Създавайте таблици, без да напускате редактора. Всяка клетка може да съдържа текст, цифри и баркодове и т.н. Тази функция улеснява създаването на поле "Прегледан от" за вътрешни документи и други циркулиращи материали.

Създавайте етикети, съдържащи информация от база данни, като използвате P-Touch Editor

Бази данни

Създаване на етикети, които отразяват съдържанието на Excel и други програми за бази данни с функцията за база данни, за да отпечатате множество етикети лесно и бързо.

Персонализиране на етикети с помощта на библиотеката от символи и рамки, налична в софтуера за дизайн и печат на етикети P-Touch Editor 6.0

Гъвкава дизайнерска библиотека

Всички предварително проектирани шаблони, включени в софтуера P-Touch Editor 6,0, са напълно адаптивни, което означава, че можете да избирате от над 1200 символа, 30+ шрифта и 160+ рамки, които да отговарят на вашия вкус.

Плик с кафе с брандиран етикет с помощта на шаблон от софтуера за печат на етикети p-touch editor 6.0.

Брандирайте дизайна на вашия етикет

Могат да бъдат импортирани различни формати на изображения, включително JPEG, GIF, BMP и PNG. Това означава, че можете да създадете професионални етикети с фирмено лого. Гарантирането, че всичко е последователно етикетирано и брандирано е от съществено значение за бизнеса.

човек сканира етикет с qr код за проследяване на активи, създаден с помощта на софтуер за дизайн и печат на етикети p-touch editor 6.0

Създаване на прости QR кодове

P-touch Editor 6,0 предлага лесно създаване на баркодове и 2D кодове, като просто изберете типа код и въведете съдържание. Идеален за проследяване на активи в рамките на бизнеса.

Търсите повече информация за серията P-touch?

Главното меню в софтуера P-Touch Editor 6.0

Нов дизайн. Подобрени функции.

С модернизираните функции, повишената функционалност и цялостното обновяване на потребителския интерфейс, софтуерът за дизайн на етикети P-Touch Editor 6,0 осигурява наистина добро решение за създаване и отпечатване на потребителски етикети. 

Новите функции включват:

  • Увеличен брой шрифтове, символи и рамки за лесно персонализиране на етикети
  • Нови шаблони, специално предназначени за домашни и бизнес приложения 
  • Допълнителна функционалност за номер/час и дата/баркод 
  • Обновен потребителски интерфейс

Създавайте и отпечатвайте етикети, като използвате множество езици в софтуера за дизайн на етикети p-touch editor 6

На всяко място, на всеки език 

Поддръжката на Unicode ви позволява да включвате знаци от различни езици на един и същ етикет, което означава, че можете да създавате етикети, които комуникират с всяка аудитория.

Човек редактира и отпечатва етикет с помощта на приложението iPrint&Label, споделено от софтуера за дизайн на етикети P-touch Editor 6.0 на Brother

Заедно по повече от един начин

С това напълно интегрирано решение, можете лесно да намерите етикети, които сте създали в миналото, както и да споделяте етикети с приложенията за редактиране на етикети на Brother на вашия смартфон.