Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').
  1. Начало
  2. Brother Решения
  3. Образование
learning to count education specialist partners

Brother на ваша страна

Използвайте удобството да отпечатвате и сканирате в движение, нашият софтуер за конферентни връзки, и достъп до документи в облака с експертно разработени решения на Brother, предназначени за сектора на образованието.

Как решенията на Brother могат да помогнат на вашия бизнес?

Безплатното приложение iPrint&Scan ви дава възможност да принтирате от и сканирате към вашите устройства с  Apple или Android системи. След инсталиране приложението ще открие автоматично устройствата Brother във вашата мрежа, така че лесно ще можете да печатате и сканирате задачи към облачни услуги.

Да. Има няколко начина. Функция за защитно заключване (Secure Function Lock) ви позволява пряк контрол върху употребата на функциите от определени потребители, чрез идентификация с ПИН код или NFC идентификационна карта. Друг вариант е софтуера PrintSmart Secure Pro който ви дава пълен контро върху правата на отделните потребители.

Да, с функцията PrintSmart Secure Pro Mail2Print. Използвайки технологията за защитен печат на Brother, документите могат да бъдат изпращани на устройството прикачени към имейл, като ПИН кодът за разпечатване се изпраща обратно от устройството. Устройството ще разпечата задачата, само когато е въведен правилният ПИН.

След отпечатване на документ, не винаги е възможно да се разбере кой го е отпечатал. С функцията ID Print към документите може да се добави информация, като потребителско име, дата, час или дори персонализирано съобщение, като това се появява в горната или долната част на страницата.