1. Начало Brother
  2. Етикетни принтери
  3. Преносими етикетни принтери за електротехници
  4. Specialist tape range

Изберете правилния етикет

Изборът на подходящи етикети за кабели, контакти, потребителски уреди и разпределителни табла е изключително важен. Brother предлага широка гама от специализирани етикетни ленти и термосвиваеми кабелни марки, разработени специално за електротехници.

От касетите с ленти Flexi-ID за обозначаване на кабели до флуоресцентни ленти за предупредителни знаци, това видео представя накратко гамата ни от качествени и издръжливи етикети.

Купете ленти

Man applying a label to a consumer unit

Стандартни ленти

Подходящи за етикетиране на плоски, равни повърхности, ламинираните стандартни ленти TZe на Brother се предлагат в разнообразни размери и цветове.

Flexi-ID ленти

Разработени със специални залепващи вещества, предназначени за етикетиране и идентификация на кабели и други цилиндрични предмети с малък диаметър. Етикетът може да се прикрепи по два начина:  

Увиване: поставете етикета върху кабела и след това го увийте няколко пъти.
Отбелязване: поставете кабела в центъра на етикета. Залепете двете половини, създавайки етикет под формата на флаг.

Consumer unit labelled with Brother black on yellow tape

Силно залепващи ленти

Когато е необходимо още по-силно залепване в сравнение със стандартните ни ленти. Предназначени за използване върху неравни или текстурирани повърхности, тези етикети са създадени да останат на мястото си. Ако бъдат премахнати, могат да увредят до известна степен повърхността, на която са залепени, в резултат на изключителните си залепващи свойства. 

Brother heat shrink tube applied around a cable

Термосвиваеми кабелни марки

Идентифицирайте кабелите преди приключване на работа, като поставите принтиран шлаух върху кабела, а след това го нагрейте с пистолет за горещ въздух, за да се свие и прилепне към кабела.

Brother fluorescent tape warning sign showing 400 volts AC

Флуоресцентни ленти 

Налични в ярко жълто и оранжево, тези лесно забележими етикети гарантират отличителност на важни инструкции и информация за безопасност.

Light switches identified with a Brother black on silver tape

Металически ленти 

Ленти с премиум качество, идеални за създаване на стикери с експлоатационни характеристики на машини или за поставяне на името на компанията и данните ви за контакт върху разпределителни табла или други изработени от вас инсталации. 

Brother security tape half peeled-off demonstrating the tamper evident properties of the tape

Етикет за сигурност

Етикета за сигурност, който при отлепване оставя следи с формата на каре, които унищожават етикета. Това предотвратява повторното му залепване.

Разгледайте всички касети с ленти

Открийте разнообразието от етикетни принтери и издръжливи етикети Brother – разработени за електротехници