1. Начало Brother
  2. Етикетни принтери
  3. Facilities management label printers
  4. Specialist tape range

Изберете правилния етикет

Изборът на подходящи етикети за кабели, контакти, потребителски уреди и разпределителни табла е изключително важен. Brother предлага широка гама от специализирани етикетни ленти и термосвиваеми кабелни марки, разработени специално за електротехници.

От касетите с ленти Flexi-ID за обозначаване на кабели до флуоресцентни ленти за предупредителни знаци, това видео представя накратко гамата ни от качествени и издръжливи етикети.

Купете ленти

Man applying a label to a consumer unit

Standard tapes

Подходящи за етикетиране на плоски, равни повърхности, ламинираните стандартни ленти TZe на Brother се предлагат в разнообразни размери и цветове.

Consumer unit labelled with Brother black on yellow tape

Силно залепващи ленти

Когато е необходимо още по-силно залепване в сравнение със стандартните ни ленти. Предназначени за използване върху неравни или текстурирани повърхности, тези етикети са създадени да останат на мястото си и да се използват за дълготрайно етикиране. Могат да увредят до известна степен повърхността, на която са залепени, в резултат на изключителните си залепващи свойства.

Brother fluorescent tape warning sign showing 400 volts AC

Флуоресцентни ленти

Налични в ярко жълто и оранжево, тези силно видими касети с ленти гарантират отличителност на предупредителни знаци/информация за безопасност и други важни инструкции.

Light switches identified with a Brother black on silver tape

Металически ленти

Тези трайни ленти придават изключителен ефект на всеки предмет, върху който се залепят. Идеални за идентифициране на регистрираните активи в организацията, те могат да се използват и за етикиране на електрически ключове и за създаване на стилни информационни знаци.

Brother security tape half peeled-off demonstrating the tamper evident properties of the tape

Етикет за сигурност

Гарантирайте правилно обозначаване на активите чрез използване на тази лента, която при отлепяне остава следа. Благодарение на специалната технология на залепване, при отлепване етикетът оставя следи с формата на каре, които го унищожават. Това предотвратява повторното му залепване, което гарантира лесното отчитане на регистрираните активи. 

CCTV cables with Brother Flexible-ID label wrapped around to identify them

Гъвкави идентификационни ленти

Разработени със специални залепващи вещества, предназначени за етикиране и идентификация на кабели и други цилиндрични предмети с малък диаметър. Етикетът може да се прикрепи по два начина: 

  • Поставяне на флаг: поставете кабела в центъра на етикета. Залепете двете половини, създавайки етикет под формата на флаг.
  • Увиване: поставете етикета върху кабела и след това го увийте няколко пъти.
Научете защо етикетирането е важна част от процеса на управление на различни обекти