1. Начало Brother
  2. Етикетни принтери
  3. P-touch CUBE

Организирайте живота си и изразете собствения си стил чрез индивидуалните етикети, панделки, ленти и гривни.

Отпечатване на етикети от приложението за смартфон

Използвайте Вашия смартфон

Приложението Brother P-touch Design&Print Ви позволява лесно да проектирате и отпечатате елегантни, стилни етикети, ленти и гривни на P-touch CUBE чрез Bluetooth.

Етикетиране на плик за ваучъри или картички

Нов начин да погледнем на етикирането

Направете важните неща в живота си специални. Отпечатайте персонализирано съобщение на сатенени панделки или премиум бляскави етикети, или идентифицирайте кутиите за съхранение и документацията с етикет.

Жена отпечатва етикети през смартфон

Лесна Bluetooth настройка

Следвайки указанията на екрана в приложението, Вашите смартфон и принтер P-touch CUBE могат да бъдат свързани лесно благодарение на тяхната Bluetooth връзка.

Жена в ресторант отпечатва етикети през смартфон

Проектирайте етикетите си навсякъде

Смартфонът Ви е с Вас всеки ден, така че използвайте всяко свободно време, за да проектирате етикети, ленти и гривни предварително, така че да можете да печатате, когато се приберете вкъщи.

Компактно. Елегантно. Лесно.

P-touch CUBE е модерен, стилен принтер за етикети, панделки и гривни за Вашия дом. Ще откриете, колко удивително е как цялото Ви семейство ще намери толкова много приложения за трайни, изискани етикети или сатенени панделки в дома Ви, или ще добавите финалните щрихи към онези така важни ръчно направени аксесоари!

Mobilni telefon z aplikacijo P-touch Design&Print

Пробвайте приложението P-touch Design&Print (безплатно е!)

С голям избор от шрифтове, рамки и емотикони, създаването на виртуални етикети и ленти в приложението е забавление, дори ако все още не притежавате P-touch CUBE!

Открийте детайлите