1. Начало Brother
  2. Етикетни принтери
  3. Новата серия етикетни принтери QL-800

Усетете разликите

Нашата нова серия етикетни принтери QL-800 серия предлага три забележителни предимства. уникалната възможност за отпечатване на двуцветни етикети, в черно и червено, привличайки внимание към важна информация*, гъвкавост при определяне на размера на етикети, чрез нашите непрекъснати ленти с дължина до 1 метър, и удобството на безжичната мрежова връзка, просто да създавате и отпечатвате етикети директно от вашето мобилно устройство **.

Всичко това, плюс вграден автоматичен нож за изрязване на етикетите, за един професионален завършек.

Основни предимства на серията QL-800

Labels on work IDs

Печат в два цвята

Независимо дали трябва да подчертаете  алергени в храните, поверителни файлове или да поставите предупредителни знаци, нашите привличащи вниманието черни и червени етикети * могат да доведе до реална промяна за вашия бизнес.

Вижте повече

Labels on folders and stationery

Печат на определени от вас размери

Нашите непрекъснати ленти ви позволяват да създавате етикети с дължина до 1 метър, така че можете да определите размера на етикета за всяко различното приложение, за което е необходим.

Консумативи

Person printing wirelessly from their smartphone

Мобилен печат

Печатайте отвсякъде чрез нашето мобилно приложение**. Лаптоп, смартфон или таблет е всичко от което се нуждаете, за да печатате в движение.

Просто изтеглете приложението iPrint&Label от App Store или Google Play

Как серията QL-800 може да помогне на вашия бизнес

*Изисква се DK-22251. **Налично само на QL-810W и QL-820NWB. Съвместим с приложението iPrint&Label – двуцветният печат ще е наличен от Май 2017.