1. Начало Brother
  2. Етикетни принтери
  3. Новата серия етикетни принтери QL-800
  4. Серия етикетни принтери QL-800
Empty office

Офис

Подредете вашите документи и ги обозначете, като маркирате важната информация с възможността за печат в черно и червено.

Приложенията включват адресни етикети, етикети за папки, етикети за кутии за съхранение, обозначителни етикети, етикети за канцеларски материали и етикети за  временна сигнализация.

QL-800

Labels in a warehouse facility

Управление на обекти

Предизвикайте внимание с печат в черно и червено. Създавайте открояващи се двуцветни етикети за вътрешна употреба, с определени размери, за временна употреба, обозначавайки елементи от съществено значение за безопасността. Също така можете да печатате в черно върху по-трайни филмирани ленти.

Приложенията включват временна сигнализация, ID карти за посетители, етикети за офис оборудване и офис мебели.

QL-800

Labels on boxes in a warehouse

Куриерски услуги и складове

Печатайте открояващи се адресни етикети, и етикети за обработка с нашата двуцветна, непрекъсната ролка, гарантирайки сигурността на доставката, и предотвратявайки закъснение на пратките.

Приложенията включват адресни етикети, етикети за обработка, етикети за рафтове, баркод етикети за стоки, палета и кутии, етикети за инвентаризация и временна сигнализация.

QL-800

Labels being used in a retail store

Търговия

Увеличете продажбите си с етикет, грабващи вниманието и посочвайки важната информация, като цени и промоции, отпечатани в черно и червено на нашата двуцветна непрекъсната ролка. Принтерът за етикети QL-820NWBc има и самостоятелен LCD панел и опция за батерия - идеална за печат в движение.

Приложенията включват етикетите за продукти, етикети за ценообразуване, промоции / специални оферти, баркод етикети за доставка и проследяване, етикети за временна сигнализация.

QL-820NWBc

Labels being used on food at a supermarket

Хранително-вкусова промишленост

Създайте привличащи погледа, съответстващи на стандартите етикети за вашите хранителни продукти, с нашата двуцветна непрекъсната лента, подчертавайки алергени, срок на годност, партида и други. QL-820NWBc има самостоятелен LCD панел за печатане на етикети, съхранени в паметта, за печат на място.

Приложенията включват етикети за съдържание, етикети за приготвяне на храни, продуктови етикетите, етикети за ценообразуване, етикети за хладилни витрини и баркод етикети.

QL-820NWBc

Labels being used on an ID badge

Управление на достъпа

Подобрете достъпа на посетители с открояващите ID карти, с възможност за печат в два цвята, благодарение на новата на неоразмерена лента, като подчертаете дата, час, зони за достъп и пожарни точки. QL-810Wc и QL-820NWBc има безжична връзка, която ви позволява удобно да печатате етикети от смартфон или таблет чрез безплатно приложение.

Приложенията включват посетителски баджови, адресни адреси, както и етикети за временна сигнализация.

QL-810Wc