Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинална мастилница Brother LC1000Y – жълта

Мастилница Brother LC1000Y, жълта. Капацитет до 400 страници.

27,03 лв. с ДДС 22,53 лв. без ДДС
Къде да купя
Мастилницата LC1000Y е съвместима с широка гама от нашите устройства. И тъй като е оригинален, експертно тестван и разработен от Brother продукт, може да разчитате на максимално качествен и стойностен печат.

Основни характеристики

  • Капацитет 400 страници в съответствие с ISO/IEC 24711 при 5% покритие
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Предлага се и в следните цветове:

Когато е време за подмяна на мастилницата, може да разчитате на касетата Brother LC1000Y да гарантира максимално представяне на устройството ви и безупречен печат.

Купувайки мастилница LC1000Y си гарантирате най-високо качество на печат.

Макар, че може да е изкушаващо да купувате по-евтини съвместими консумативи, използването им не само води до проблеми с качеството на печат, но може да повреди устройството ви и да направи гаранцията му невалидна.

Оригиналната мастилница LC1000Y гарантира оптимална работа на вашето устройство, като осигурява надеждност и впечатляващо качество на печат.

Съвместими модели

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!