Оригинална мастилница Brother LC223M – червена

Оригинална мастилница Brother LC223M, червена. Капацитет 550 страници.

32,31 лв. с ДДС

26,92 лв. без ДДС

Капацитет 550 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC223M Magenta ink cartridge facing left

Основни характеристики

  • Капацитет 550 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

За да си гарантирате най-високо качество на печат, страница след страница, изберете червена мастилница Brother LC223M. Защо да рискувате със съвместими мастилници, които могат да доведат до проблеми, когато този оригинален консуматив от Brother гарантира оптималната работа на вашето устройство?

Повече за този продукт ...

Предлага се и в следните цветове:

Осигурете си отличното качество на печат, което сте свикнали да получавате от вашето устройство Brother, като изберете мастилница LC223M.

Макар, че могат се намерят по-евтини съвместими касети, само оригиналната мастилница LC223M може да гарантира очакваната бърза и ефикасна работа на устройството ви.

Използвайки мастилници Brother, ще сте спокойни, че устройството ви работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Затова поръчайте червена мастилница LC223M от Brother, за да си осигурите надеждна и трайна инвестиция.


 
 
 
 

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото