1. Начало Brother
  2. Brother Решения
  3. Здравеопазване
  4. Идентификационни ленти за китка

Предимства наTD-2130NHC

Подобрена сигурност на пациентите

Осигурявайки спокойствие и ефективност на здравните специалисти и пациентите, TD-2130NHC отпечатва ясни и точни идентификационни ленти за китки и етикети.

Лесен за употреба

Възможността за USB и жична мрежова връзка, както и опцията за безжична връзка и Bluetooth правят TD-2130NHC перфектен за редица изисквания за свързване. Интелигентната технология на Brother TrustSense позволява на потребителите лесно да се зареждат консумативи, автоматично открива вида на носителя и се калибрира за печат на ленти за китки или етикети без нужда от специална инсталация.

Печат на ленти за китки и етикети

Оптимизирайте работни процес чрез комбиниране на принтер за ленти за китка и печат на етикети, съчетани в едно полезно устройство.

Без нужда от компютър

Опционалният сензорен панел с LCD екран ви позволява да печатате множество различни задачи. TD-2130NHC е разработен за лесен печат на ленти за китки и етикети, просто и ефективно.

За най-добро качество и ефективност, TD-2130NHC използва само TrustSense носители от PDC Healthcare - лидер в производството на идентификационни ленти за последните 55 години.