1. Начало Brother
  2. За Brother
  3. Околна среда и устойчивост
  4. Brother и кръговата икономика

 

Какво представлява кръговата икономика?

Кръговата икономика се отдалечава от модела "вземи-използвай-изхвърли" и разглежда как отпадъците могат да бъдат намалени чрез намалено използване на ресурси, удължен живот, повторна употреба, преработване и рециклиране. 

Искаме да улесним избора на устойчивост. Заради това нашата мисия е да произвеждаме трайни, издръжливи продукти, да намалим консумацията на енергия, да дадем възмжност за повторното използване и ремонт, когато е възможно, и да рециклираме това, което можем. Ето някои от нещата, които правим, за да постигнем кръгова икономика в Brother. 

Brother colleagues in a factory with products

Рециклирайте безплатно с Brother

Можете да дадете своя принос за кръговата икономика, просто като върнете използваните си мастилници и тонер касети към нас и ние ще ги рециклираме безплатно. С ваша помощ можем да продължим да намаляваме влиянието си върху околната среда. Рециклирайте днес. 

Рециклирайте безплатно
Multiple colours of Brother LC3237 ink cartridges

 

Оригинални консумативи Brother 

Принтерите Brother са проектирани да работят с нашите оригинални консумативи за намаляване на отпадъците и тяхното въздействие върху околната среда. Използването на оригинални консумативи намалява консумацията на енергия и осигурява най-доброто качество от вашия принтер.

 

Поръчайте оригинални консумативи
Woman sat at desk on a laptop sliming with a shelf in the background and green plants

Корпоративна социална отговорност

В световен мащаб Brother се ангажира да постигне редица цели на ООН за устойчиво развитие (ЦУР). Ние вярваме, че е наша отговорност да допринасяме за подобряване на околната среда и устойчивостта.

Разгледайте нашата КСО
Three Brother technicians in a factory looking at a Brother toner

Продукти и съответствие

Brother е в съответствие с всички законови изисквания, и гарантира, че всички продукти са издръжливи и печатат с високо качество.

 

Вижте нашето съответствие
A woman looking and drawing on a map with others in the background

Ценности и философия

Brother се ангажира да води отговорен, етичен и устойчив бизнес, реализиран чрез нашите политики, кодекси за добри практики и Глобална харта на Brother Group.

Нашите ценности и философия