1. Начало Brother
  2. За Brother
  3. Околна среда и устойчивост
  4. Cool Earth

От началото на нашето партньорство вие ни помогнахте да: 

Two green trees icon

Спасим над 27,000,000 дървета

Green industrial factory icon

Да съхраним 37 милиона тона въглерод

Green icon of three users

Подпомагнем на 7 общности

Cool Earth school girls holding hands around a tree in the rainforest

 

Как помогнаха клиентите на Brother 

Когато върнете тонер касета или мастилница Brother, като използвате нашата безплатна схема за рециклиране, вие помагате за защита на тропическите гори. Като част от нашата схема за рециклиране, Brother си партнира с благотворителната организация Cool Earth, която работи заедно с местните общности, за да спре обезлесяването на тропическите гори. От началото на нашето партньорство през 2009 г. Ние помогнахме на общностите да процъфтяват в някои от най-биоразнообразните, жизнени среди на нашата планета, защитавайки екосистемите, които са съхранили над 37 милиона тона въглерод. 

Тази работа е жизненоважна за бъдещето на нашата планета и ние сме изключително горди, че клиентите на Brother допринасят за това глобално усилие всеки ден. 

Разгледайте съвместните инициативи на Brother и Cool Earth

Искате да рециклирате Brother продукт? Нека ви помогнем

Cool Earth director Matthew Owen smiling in an outdoor setting

Brother International Europe подкрепя Cool Earth повече от десет години и ние вярваме, че хората са решението на кризата с климата. Това е което вдъхновява промяната, а подкрепата на Brother позволява не само планирането на нови проекти, но и тяхното реализиране. Никога не е имало по-добро време за революция в опазването и живота на Земята, и ние сме горди, че правим това чрез 70,000 хектара гори с Brother на наша страна. Заедно се борим с климатичните промени, благодарение на хората, които вярват в нашата кауза.

Матю Оуен, директор на Cool Earth 

Вижте пълната времева линия

Isao Noji Managing Director of Brother International Europe sat on a chair smiling

Ние от Brother сме много горди от дългогодишното ни партньорство с Cool Earth. Нашите служители и клиенти продължават да защитават важните дъждовни гори и нейните общности в Перу и Папуа-Нова Гвинея чрез многобройни инициативи, включително и двугодишни инициативи за набиране на средства и схемата за рециклиране на тонери.

Isao Noji, управляващ директор на Brother International Europe

Young girl supported by Cool Earth smiling

Cool Earth

Ние работим с Cool Earth от 2009 г. и през това време помогнахме да се спасят милиони дървета в някои от най-застрашените местообитания в света, но все още има има какво да направим заедно с вас, за да помогнем. 

Подкрепете Cool Earth