1. Начало Brother
  2. За Brother
  3. Околна среда и устойчивост
  4. Cool Earth

От началото на нашето партньорство вие ни помогнахте да: 

Two green trees icon

Спасим над 32,000,000 дървета

Green industrial factory icon

Да съхраним 50 милиона тона въглерод

Green icon of three users

Подпомагнем на 7 общности

Cool Earth school girls holding hands around a tree in the rainforest

 

Как помогнаха клиентите на Brother 

Когато върнете тонер касета или мастилница Brother, като използвате нашата безплатна схема за рециклиране, вие помагате за защита на тропическите гори. Като част от нашата схема за рециклиране, Brother си партнира с благотворителната организация Cool Earth, която работи заедно с местните общности, за да спре обезлесяването на тропическите гори. От началото на нашето партньорство през 2009 г. Ние помогнахме на общностите да процъфтяват в някои от най-биоразнообразните, жизнени среди на нашата планета, защитавайки екосистемите, които са съхранили над 50 милиона тона въглерод. 

Тази работа е жизненоважна за бъдещето на нашата планета и ние сме изключително горди, че клиентите на Brother допринасят за това глобално усилие всеки ден. 

Разгледайте съвместните инициативи на Brother и Cool Earth

Open green forest landscape with trees

Причини да спасим нашите дъждовни гори

Има толкова много причини, поради които да защитим горите си. Те не само ни осигуряват приблизително една четвърт от всички лекарства, но и са най-биоразнообразните екосистеми на Земята и съдържат над 30 милиона вида растения и животни. 

Събрахме 15 факта за тропическите гори, за да ги опознаете по-добре.

Невероятни факти за дъждовните гори

Искате да рециклирате Brother продукт? Нека ви помогнем

Cool Earth director Matthew Owen smiling in an outdoor setting

Brother International Europe подкрепя Cool Earth повече от петнадесет години и ние вярваме, че хората са решението на кризата с климата. Това е което вдъхновява промяната, а подкрепата на Brother позволява не само планирането на нови проекти, но и тяхното реализиране. Никога не е имало по-добро време за революция в опазването и живота на Земята, и ние сме горди, че правим това чрез 78,000 хектара гори с Brother на наша страна. Заедно се борим с климатичните промени, благодарение на хората, които вярват в нашата кауза.

Матю Оуен, директор на Cool Earth 

Хисаши Ота, управляващ директор на Brother Europe

 Ние сме горди, че работим съвместно с Cool Earth толкова дълго време. Нашето мото "На ваша страна" показва стремежа ни винаги да предоставяме на нашите клиенти изключителни продукти и услуги, като същевременно правим всичко възможно да ограничим влиянието си върху околната среда и чрез Cool Earth можем да подкрепим жизненоважната работа, която се извършва по цял свят.

Hisashi Ota, изпълнителен директор на Brother International Europe

Young girl supported by Cool Earth smiling

Cool Earth

Ние работим с Cool Earth от 2009 г. и през това време помогнахме да се спасят милиони дървета в някои от най-застрашените местообитания в света, но все още има има какво да направим заедно с вас, за да помогнем. 

Подкрепете Cool Earth